Kwaliteitsopleiding

Een rijopleiding is een kostbare zaak en daarom is uw keuze van een goede rijschool van groot belang.
Je rijbewijs is eenmalige investering waarvan je een leven lang profijt hebt. Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wil. Bij Bob Rijschool krijg je les van je vaste instructeur die regelmatig bijschoold wordt. Je krijgt je eigen lesauto en wordt binnen de regio van huis opgehaald. Bovendien duurt een uur les bij ons zestig minuten en geen vijfig. Samen met je vaste rij-instructeur of instructrice kan je een persoonlijk instructiekaart bij houden. Zo weet je precies waar je aan toe bent we staan er borg voor dat je geen les teveel neemt. Je betaald dus nooit meer dan nodig is.

Autorijbewijs

Inhoud Autorijbewijs Spoedopleiding

Wil je snel een rijbewijs halen, dan kun je ook kiezen voor een spoedopleiding. Bij Bob rijschool krijg je een spoedrijopleiding die persoonlijk op jouw wensen is afgestemd. Daarbij kun je denken aan een 10 daagse cursus uitlopend naar een 8 weekse rijopleiding. Voordat je met een spoedopleiding begint is het verstandig om een rij-intest te doen. In deze rit geven wij geen rijles, maar gebruiken we bepaalde technieken en de ervaring om een aantal dingen te testen zoals de leersnelheid, bediening van het voertuig en verkeersinzicht.
Je dient er rekening mee te houden dat je op de dag van het examen in het bezit dient te zijn van een geldig theoriecertificaat. Als de datum van het examen bekend is wordt er in overleg met jou een lesrooster gemaakt en kan de rijopleiding beginnnen. Aan een spoedopleiding zijn geen extra kosten verbonden.

Inschrijven Autorijbewijs

Achternaam:
Roepnaam:
Voorletter(s):
Geslacht:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Geboortedatum:
E-mail:
De site heb ik gevonden via:
Waarom gekozen voor ons rijschool?:
Ik ben bereikbaar:
Opmerking(en):