Kwaliteitsopleiding

Een rijopleiding is een kostbare zaak en daarom is uw keuze van een goede rijschool van groot belang.
Je rijbewijs is eenmalige investering waarvan je een leven lang profijt hebt. Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wil. Bij Bob Rijschool krijg je les van je vaste instructeur die regelmatig bijschoold wordt. Je krijgt je eigen lesauto en wordt binnen de regio van huis opgehaald. Bovendien duurt een uur les bij ons zestig minuten en geen vijfig. Samen met je vaste rij-instructeur of instructrice kan je een persoonlijk instructiekaart bij houden. Zo weet je precies waar je aan toe bent we staan er borg voor dat je geen les teveel neemt. Je betaald dus nooit meer dan nodig is.

Autorijbewijs

Kosten Automaat opleiding

Bij Bob Rijschool kun je ook een opleiding volgen in een personenauto met automaat. "waarom een opleiding met een automaat?" horen we je denken. Dat zullen we daarom even toelichten.

Er kunnen meerdere redenen voor zijn. Dat kan een medische noodzaak zijn. Je kan bijvoorbeeld een arm of been niet geheel normaal gebruiken. Bij ons kun je dan tóch een rij-opleiding volgen in een auto die over diverse aanpassingen beschikt. Je dient dan wel van te voren een medische keuring te ondergaan.

Een andere reden kan natuurlijk ook zijn dat je een automaat prettiger vind rijden, omdat je dan een aantal handelingen minder hebt in het verkeer. Het gaat dus echt om wat je zelf het prettigste vindt.

Let alleen wel op! Na het behalen van je rijbewijs in een auto met automaat krijg je een aantekening op je rijbewijs en mag je uitsluitend rijden in een auto met automaat.

Als er verder nog iets niet duidelijk is, je hebt nog vragen of wilt je aanmelden dan kun je ons altijd even een mailtje sturen of bellen

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen Automaat prijzen zijn op aanvraag
   
praktijkexamen € 235,00-
   
tussentijdse toets € 180,00-
   
eigen verklaring € 35,00
   

Inschrijven Rijopleiding Automaat

Achternaam:
Roepnaam:
Voorletter(s):
Geslacht:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Geboortedatum:
E-mail:
De site heb ik gevonden via:
Waarom gekozen voor ons rijschool?:
Ik ben bereikbaar:
Opmerking(en):