Kwaliteitsopleiding

Een rijopleiding is een kostbare zaak en daarom is uw keuze van een goede rijschool van groot belang.
Je rijbewijs is eenmalige investering waarvan je een leven lang profijt hebt. Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wil. Bij Bob Rijschool krijg je les van je vaste instructeur die regelmatig bijschoold wordt. Je krijgt je eigen lesauto en wordt binnen de regio van huis opgehaald. Bovendien duurt een uur les bij ons zestig minuten en geen vijfig. Samen met je vaste rij-instructeur of instructrice kan je een persoonlijk instructiekaart bij houden. Zo weet je precies waar je aan toe bent we staan er borg voor dat je geen les teveel neemt. Je betaald dus nooit meer dan nodig is.

Autorijbewijs

Inhoud Autorijbewijs

 • Losse lessen

  Rijlessen nemen op je eigen tempo. Dat kan natuurlijk ook bij Bob rijschool. Het is wel belangrijk dat je zo constant mogelijk je rijlessen volgt. Het kan al vanaf één keer in de week, maar het liefst meerdere keren per week, dan houdt je het niveau van je rijlessen hoog en haal je nog eerder je rijbewijs.

  lees meer »
 • Automaat

  Bij Bob Rijschool kun je ook een opleiding volgen in een personenauto met automaat.

  "waarom een opleiding met een automaat?" horen we je denken. Dat zullen we daarom even toelichten.

  lees meer »
 • Rijles pakketten

  Je kunt kiezen voor een rijlespakket. Het voordeel is dat je veel minder per rijles betaalt dan bij losse rijlessen. In een rijlespakket zijn de volgende onderdelen opgenomen:

  lees meer »
 • Studentenpakket

  Voor studenten hebben we ook een studentenpakket. Wij snappen dat je als student al genoeg kosten hebt Om in aanmerking te komen voor een studentenpakket, vragen wij wel altijd naar een OV-jaarkaart of een collegepas ter controle.

  lees meer »
 • Spoedopleiding

  De spoedopleiding is speciaal ontwikkeld voor leerlingen die in een snel tempo het rijbewijs willen halen.

  lees meer »
 • Gratis rijles

  Voor iedere leerling die jij bij Bob Rijschool bringt krijg je van ons een gratis rijles.

  lees meer »
 • Faal & Rijangst

  Faal- en rijangst is een veel voorkomend probleem in het verkeer. Onze instructeurs hebben hier een cursus voor gevolgd. Dit stelt ons in staat om diegene die daar hinder van heeft op een specifieke manier te trainen, zodat zij op een rationele manier met hun angst in het verkeer om kunnen gaan.

  lees meer »
 • Rijvaardigheidstraining

  De rijvaardigheidstraining is een opfriscursus van 90 minuten voor rijbewijsbezitters. Het doel van de cursus is mensen, die door omstandigheden niet of bijna nooit aan autorijden zijn toegekomen, een bijscholing te bieden van praktijk. Het rijbewijs haal je één keer maar het verkeer en de regels blijven veranderen wat tot moeilijke situaties kan leiden. Om weer met een veilig gevoel en up-to-date kennis achter het stuur te zitten kunt u zich aanmelden voor een rijvaardigheidheidstrainig.

  lees meer »
 • Acties & Kortingen

  Elke maand vind je op onze website weer een nieuwe geweldige aanbieding, waar je weer fors geld mee kunt besparen. Wij voeren elke maand op de eerste dag van de maand een nieuwe aanbieding in dat voor een ongekend laag bedrag. Dus ben je een een echte aabiedingjager of al tijdje op zoek naar een goede rijschool dat tot op heden telkens te duur is gebleken? Dan moet je onze site echt in de gaten houden.

  lees meer »