Online inschrijven bij Bob Rijschool

Goed gekwalificeerde instructeurs neem contact met de beste rijschool van tiel, Geldermalsen, culemborg, druten, maurik, lienden, kesteren, zetten, dodewaard, buren, ingen, deil, meteren

Ben u geinteresserd in een rijopleiding bij Bob rijschool, vul dan het onderstande formulier in.

We contacteren je dan zo snel mogelijk om de data en uren af te spreken voor je lessen.
Vaak is dat nog dezelfde dag, anders ten laatste de volgende werkdag

Achternaam:
Roepnaam:
Voorletter(s):
Geslacht:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Geboortedatum:
E-mail:
De site heb ik gevonden via:
Waarom gekozen voor ons rijschool?:
Ik ben bereikbaar:
Opmerking(en):

Natuurlijk kunt u ook zelf direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur via 0640080003 / 0640080006.

Spoedcursus

Wilt u bij Bob rijschool in aanmerking komen voor een spoedcursus? Dan is het voor u belang dat u samen met de instructeur of instructrice gaat kijken of het voor u mogelijk is om dit in een zeer korte tijd te doen. Wij raden u dan ook aan om een intest te doen. Deze intest duurt 2 uur en hierna zal de instructeur of instructrice een inschatting kunnen maken of u voor een spoedcursus in aanmerking komt. Bij gebleken geschiktheid zal de instructeur of instructrice u dan ook een advies doen over het te nemen aantal autorijlessen. Voordat begonnen kan worden met de spoedcursus is het wel noodzakelijk dat u in bezit bent van een geldig theoriecertificaat.